Mangojäätis

Mõnusalt värske maitsega isetehtud mangojäätis meeldib nii suurtele kui ka väikestele. Tore üllatus peolauale.




KOOSTISAINED

400 ml vahukoort (35%-line rõõskkoor)
250 g magusat kondenspiima
250 ml mangopüreed (näiteks Salvesti mangopüree)

kaunistamiseks riivitud šokolaadi




VALMISTUSJUHEND

1. Vahusta vahukoor pehmeks vahuks.

2. Lisa kondenspiim ja mangopüree. Vahusta segamini.

3. Pane jäätis sama segamisnõuga sügavkülma.

4. Sega umbes tunniste vahedega jäätist. Tee seda 3-4 korda, seeläbi väldid jääkristallide moodustumist. Viimasel korral tõsta jäätis segamisnõust välja ja aseta näiteks karpi.

5. Enne serveerimist tasuks jäätist hoida toatemperatuuril 5-10 minutit, siis muutub see pehmemaks.

6. Kaunista soovi korral riivitud šokolaadiga.




Telli pilt pildipangast failina või väljatrükitult. Fotod loodusest, asulatest ja hoonetest. Samuti makrofotod ja drooniga tehtud pildid.


 Toompea


 Päikesetõus Viru rabas


 Võilille seemned

Vaata kõiki pilte »   


Seotud postitused