Mõnusalt värske maitsega isetehtud mangojäätis meeldib nii suurtele kui ka väikestele. Tore üllatus peolauale.
KOOSTISAINED
400 ml vahukoort (35%-line rõõskkoor)
250 g magusat kondenspiima
250 ml mangopüreed (näiteks Salvesti mangopüree)
kaunistamiseks riivitud šokolaadi
VALMISTUSJUHEND
1. Vahusta vahukoor pehmeks vahuks.
2. Lisa kondenspiim ja mangopüree. Vahusta segamini.
3. Pane jäätis sama segamisnõuga sügavkülma.
4. Sega umbes tunniste vahedega jäätist. Tee seda 3-4 korda, seeläbi väldid jääkristallide moodustumist. Viimasel korral tõsta jäätis segamisnõust välja ja aseta näiteks karpi.
5. Enne serveerimist tasuks jäätist hoida toatemperatuuril 5-10 minutit, siis muutub see pehmemaks.
6. Kaunista soovi korral riivitud šokolaadiga.
Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.